vineri, 17 august 2012

Ziua 30 si ultima

30. Momentele bune și rele din ultima lună.

 Momentele bune... pai am ras ogramada, am petrecut mult timp cu prietenele mele, am fost la petreceri si m-am distrat, am dormit mult, am facut misiuni la GTA San Andreas, am fost la mare (nu stiu exact daca a trecut mai mult de o luna :)) )
 Momentele rele... am auzit multe barfe si rautati spuse despre mine, am stat in preajma unor persoane care nu merita atentie din partea mea si am racit, dar mi-a trecut si asta e un lucru bun. :D
 Si asta a fost ultima provocare de la aceasta leapsa. Mi-a facut placere sa o fac. Datorita ei am intrat zilnic pe blog nu doar pentru a citi blogurile mele preferate ci si pentru a scrie.

nu-i asa ca are ochi superbi ? <3

 Si in ultimele minute din 17 august 2012 vreau sa ii spun inca o data La multi ani ! iubitei mele prietene. Cand ne-am cunoscut aveam 5 ani si acum ...suntem domnisoare. :D

10 comentarii:

  1. mulțumesc frumos din nou,iubita mea pritenă :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Pacat ca s-a terminat, imi facea placere sa-ti citesc articolele. La multi ani si din partea mea! :)

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani prietenei tale! :D
    Cu barfele, draga mea, din pacate si cu parere de rau, trebuie sa ne obisnuim toate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mă bucur că ţi-a plăcut ,,30 day challenge"!La mulţi ani prietenei tale din partea mea!:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Din pacate trebuie sa ne obisnuim cu barfele pentru ca ele mereu vor fi prezente in viata noastra , insa este foarte important sa nu le acordam atentie si sa nu punem la suflet rautatile celor din jur.

    RăspundețiȘtergere
  6. de cand n-am mai jucat gta.. :) imi aduc aminte ca in clasa a 9-a, pana ne-a prins profa, toti ne jucam pe computere la ora de tic.. a adus cineva un cd cu jocul la scoala si in numai 2 ore toata lumea si l-a instalat :))

    RăspundețiȘtergere