joi, 9 august 2012

Ziua 22

22. Cum te-ai schimbat în ultimii 2 ani?

 Acum 2 ani ... in 2010. Pai m-am schimbat foarte mult asta pentru ca am crescut. Si de vara trecuta sunt schimbata dapai de acum 2 ani. Mi-am schimbat frizura, felul de a ma comporta, aspectul si chiar si prietenii. Doar o prietena mi-a mai ramas de cand eram mica (love youuuu G. ).  Am trecut de la hi5 la facebook... Am schimbat totul la mine ... ce pot sa mai zic ?
 Defapt a ramas ceva neschimbat ... emailul meu, si ar mai fi ceva dar incepe sa se duca. Vorbesc de un sentiment.


Voi cum v-ati schimbat ?

6 comentarii:

  1. eu nu te stiu acum doi ani, dar cum esti acum imi place:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai trecut de la hi5 la facebook, asta-i important:)). Glumesc:*. Cu toţii ne schimbăm odată cu trecerea timpului, mai mult sau mai puţin.

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ne schimbam in continuu,eu nu stiu exact cum m-am schimbat,dar cu siguranta am facut-o.

    RăspundețiȘtergere
  4. destul de mult.. cel mai important: i grew up.. mi-am schimbat scoala, mi-am facut noi prieteni, mi-am schimbat multe gusturi, am imbunatatit lucruri la mine...
    acum doi ani cand incepeam clasa a 9-a nici nu stiam ce ma asteapta. credeam ca va fi mai bine pentru ca s-au mai dus cativa din colegii ce nu-mi placeau (eram tot in aceeasi scoala) si imi ziceam ca sunt la liceu, sunt mai matura.. neeh, a fost un an de cosmar, dar un an in care am invatat multe.. ca apoi sa iau una dintre cele mai mari decizii din viata mea: sa ma mut la alta scoala, la una diferita de a prietenei mele.. si a contat enorm in schimbarea mea.

    RăspundețiȘtergere