marți, 7 august 2012

Ziua 20

20. Importanța educației.

  Educatia e foarte importanta, normal. Cine are alta parere ? Eu nu am auzit pe nimeni care sa spuna ca nu e importanta.
 In primii sapte ani de viata invatam cel mai mult. Atunci ni se contureaza comportamentul, ca sa zic asa. Cand crestem nu mai putem fi educati. Educatia ne-o da parintii cand suntem mici. Daca nu am primit-o in primii ani de viata nu o mai putem primi cand crestem. Ne putem schimba atitudinea dar nu e acelasi lucru cu educatia. De aceea e bine ca noi, viitori parinti sa le dam o educatie buna odraslelor noastre.

"Băăă da' proastă am fost , PROASTĂ ! Cum bă nene să cred că mă iubeşti ?! Când defapt , tu' iubeşti orice p*zdă vezi ."
Adevarat status !!

7 comentarii:

  1. Pana si pitipoancele si cocalarii ajung sa spuna ca educatia e importanta chiar daca nu au intrat inca in posesia vreuneia...
    Foarte adevarat statusul! :)

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar daca parintii isi educa destul de bine copii acestia cand cresc intra in anturaje diferite care le strica toata educatia.
    Parere mea:d

    RăspundețiȘtergere
  3. Haha, ce fain a zis Dee :P Mie cea mai importanta mi se pare educatia celor "7 ani de acasa", pentru ca e greu sa fie copii trimisi la scoala si sa nu aiba pic de bun simt, sa nu stie nimic, sa fie picati din luna.. e greu si pentru profesori si pentru sistemul de invatamant. Iar cu lipsa oricarei maniere e deasemenea greu sa deprinzi orice alta cunostiinta, cand tu nu ai baza.

    RăspundețiȘtergere
  4. Educatia este foarte importanta , asa cum spui si tu ...in lume plecam cu ,,cei 7 ani de-acasa" , numai ca atunci cand copii cresc , anturajele distrug ceea ce au cladit parintii .(in general)

    RăspundețiȘtergere
  5. super status;))

    si da, educatia e importanta, datorita lipsei ei sunt fetiscane de 12 ani care raman gravide... si asta e doar unul din zecile de exemple pe care le pot da...

    RăspundețiȘtergere