luni, 6 august 2012

Ziua 19

19. Lipsa de respect la adresa parinților.

 E urat cand un copil nu isi respecta parintii dar poate are motivele lui. Poate parintii s-au comportat urat si cine stie ce i-a facut.
 Eu imi respect parintii chiar daca mai am iesirile mele si nu ii ascult mereu asta pentru ca nu-mi place sa primesc ordine, nici macar de la ei. Ii respect si ii iubesc pe amandoi. Ei imi dau ordine crezand ca imi face bine ..si nu e intotdeauna asa. Desi daca nu ar avea grija de mine poate as fi o panarama sau mai stiu eu ce ... 
 
Parintii vostri cum sunt ?

6 comentarii:

  1. parintii sunt cei care au vegheat asupra noastra de cand eram mici si depindeam de ei, iar acum, cand suntem mari, poate nu ne pot intelege mereu sau poate nu ne inteleg deloc insa ei se gandesc la binele nostru si consider ca merita respect. am si eu iesirile mele dar imi iubesc parintii.

    parintii mei sunt diferiti :D sa zic asa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Părinţii mei sunt cei mai tari:)).

    RăspundețiȘtergere
  3. parintii mei sunt de treaba, dar atunci cand cred ca am intrecut masura se transforma in balauri....
    :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai mei sunt ok! :D Mă înţeleg bine cu amândoi, deşi uneori aş vrea să se apropie mai mult de mine. Îmi place imaginea:)).

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu as putea sa strig sus si tare ca-mi respect parintii.. adica cel putin nu la modul sa le zic cu "saru'mana" :)) Nici nu ma abtin sa-i contrazic, pentru ca si ei sunt oameni si pot gresi. Imi place sa ma argumentez cu ei, insa e cam dificil pentru ca mama o ia pe aratura cu subiectul si se contrazice singura, iar tata nu-mi mai lasa mie loc sa zic ceva. Trecand peste unele momente de cearta, da, imi respect parintii ca pe orice om cumsecade si ii iubesc, ca altii nu am :)

    RăspundețiȘtergere