sâmbătă, 4 august 2012

Ziua 17

17. Momentele bune și rele în ultimul an.

 Au existat mai multe momente bune in acest an in viata mea, dar nu s-a terminat ... Am inceput sa ma inteleg mult mai bine cu niste prietene, am mers la petreceri la care m-am distrat (ultima a fost aseara),am fost la mare dupa vreo 3 ani, am terminat cu bine generala chiar daca nu am intrat in primul liceu dorit, asta fiind un moment rau. Am intrat in al doilea liceu de pe lista si totusi e bine ...
 In 2012 nu au existat prea multe momente rele, mai multe au fost in 2011. Au fost probleme de sanatate in familia mea ...dar bine ca s-au rezolvat, desi nu in totalitate dar totul o sa fie si mai bine . Eu sunt optimista ! A fost aiurea ca am avut multe teme, pregatirile mi-au luat mult din timpul liber si toata lumea ma stresa sa invat, mai ales mama. :))

8 comentarii:

  1. Ma bucur pentru tine.Sper sa treci si pe la mine.

    RăspundețiȘtergere
  2. La mine momentele rele s-au adunat la finalul lui februarie, inceputul lui martie.. Oricum cred ca toti avem momente de momente, e imposibil ca viata sa ne fie numai roz.. totusi depinde foarte mult si de perspectiva fiecaruia, de cum vede lucrurile..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact ..daca e un om pesimist si depresiv tot timpul va crede ca viata lui niciodata nu e roz si ca are parte numai de parti rele.

      Ștergere
  3. La cât mai multe momente bune..:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place mult blogul tau si l-am adaugat in blogroll!Daca iti place si tie blogul meu( http://welcomechezmireille.blogspot.ro ), ti-as fi foarte recunoscatoare daca ai face acelasi lucru!
    Love,
    Mireille

    RăspundețiȘtergere
  5. felicitari pt admitere.Bafta la liceu:)

    RăspundețiȘtergere
  6. ma bucur pentru tine.
    stiu cum este stresul asta de a intra la liceu. din fericire eu am intrat la prima optiune.
    -pupici

    RăspundețiȘtergere