miercuri, 1 august 2012

Ziua 13

13. Scrie despre un loc pe care ai vrea să-l vizitezi sau să te muți.

 Vaiiii... eu vreau sa vizitez multe locuri. Toata lumea asta daca se poate. Dar in primul rand as vrea sa merg la Paris. Nu numai pentru Turnul Eiffel ci pentru magazinele alea mici si pentru dulciuri ca sunt multe care nu le gasesti in Romania, sau cel putin nu la mine in oras. Si Londra as vrea tare mult sa o vad. Toate capitalele defapt ..:))) a da, si Auswitz :-s
 De mutat as vrea sa ma mut in Cluj sau in Constanta pentru ca e aproape de mare. Astea ar fi orasele din Romania dar din strainate mi-as dori la Monte Carlo, Instanbul sau undeva pe langa mare. offff.... multe dorinte mai am eu  8->. Sper sa nu ramana neimplinite.
  Zilele au gust !!! :))

9 comentarii:

  1. În august au gust zilele mele:)). Ce-mi place cum sună!
    Vreau şi eu la Pariiis, sunt atâtea de făcut acolo:x

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  2. Şi eu m-aş muta la Constanţa!Sincer..:x

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu m-as muta in Constanta si as vizita orasul Istanbul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai...ce mai vis pe capusoru tau...io sincer iti doresc sa ai sansa sa faci tot ce iti doresti...si dak ajungi pe la Istambul iama si pe mine cu tine ca am ceva restatente cu niste turci...:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mie mi-ar placea sa vizitez Londra.Am fost in Franta,dar din pacate nu am putut vizita Parisul,probabil cu alta ocazie il voi vizita.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu sunt etern indragostita de Londra. Parisul nu e primul in lista mea. Mi-as dori tare mult sa vad si Italia, mai precis Florenta. Si eu m-as muta in constanta fiindca e mereu mai racoare acolo :X Si e si marea :X Perfect city, worst mayor :P

    RăspundețiȘtergere
  7. Ah, am uitat de New York. Neaparat trebuie sa-l vad!! :D

    RăspundețiȘtergere