sâmbătă, 25 august 2012

Who loves me ?

  Ma intreb daca atunci cand plec mi se simte lipsa. Daca cineva intreaba de mine, nu din simpla curiozitate, ci pentru ca vrea sa ma vada si nu ii este bine fara mine.
 Daca as pleca, undeva departe, nu stiu unde, va vrea cineva sa ma intorc inapoi ? Va vrea sa ma vada, sa stie ce mai fac. Oare cineva vrea sa ma sune, sa imi dea un mesaj si sa nu aiba curaj ? asa cum patesc eu... Sunt niste intrebari pe care mi le mai pun. Intrebari fara raspuns sau cu un raspuns  greu de aflat.
 Imi doresc sa imi spuna cineva : Te iubesc ! si sa fie din toata inima. Nu sa zica doar asa, vrand sa obtina ceva. Imi doresc sa ii fie cuiva foarte dor de mine, sa imi spuna ca vrea sa ma intorc si eu sa fac tot posibilul sa ma intorc la persoana care ma iubeste si o iubesc.
  Sunt iubita cu adevarat, oare ? Familia o exclud ...

"I met my old lover
 On the street last night 
 She seemed so glad to see me,
 I just smiled.
 
 And we talked some old times
 And we drank ourselves some beers,
 Still crazy after all these years,
 Still crazy after all these years.. "

18 comentarii:

  1. Si eu imi pun aceeasi intrebare .. sau daca ma iubeste cineva in secret cum il iubesc eu pe print..

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pun intrebarea des.. simt ca nu am prieteni asa buni, ca sa nu mai zic de colegi.. cred ca nu ar fi mare tragedie pt ei daca as muri :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pentru ei ..dar pt altii sigur nu. Desi cred ca iti vor simti lipsa macar un pic

      Ștergere
  3. esti, dar trebuie sa-ti dai seama de cine si in ce mod.

    RăspundețiȘtergere
  4. Oi fi eu mai ciudata, dar eu nu imi pun intrebarea asta.Pentru ca stiu cine ma iubeste(familia).Cei care nu ma iubesc, nu ii iubesc nici eu.Cei care ma iubesc dar eu nu stiu(desi nu cred ca exista asemenea persoane), e problema lor!Tot ei or sa planga atunci cand voi pleca.

    RăspundețiȘtergere
  5. cauti iubirea pe o planeta pe care nu s-a ratacit?

    RăspundețiȘtergere
  6. Acum nu îmi mai pun astfel de întrebări, căci am văzut că există oameni pentru care contez. Dar chiar dacă nu aș conta pentru nimeni, aș conta pentru mine. Trebuie să înveți să trăiești liber. Nu încerca să îți modelezi caracterul ca să fii pe placul celorlalți. Fi tu însăți, exact așa cum simți nevoia să fii, acționează exact așa cum simți. Și ușor-ușor, fiind tu însăți, vei găsi persoane care să te aprecieze pentru ce ești tu de fapt, nu pentru ce și-ar dori ei să fii. De unde știi că felul tău de a fi este nu exact ceea ce își doresc unii oameni să aibă prietenii lor? Dacă te tot întrebi cum să fii, o să te pierzi pe sine. Întâi acceptă-te tu, apoi așteaptă să te accepte și alții. Ai răbdare. Cu toții am trecut prin asta. Trebuie să înveți să te pui pe primul loc în viața ta. O doză de egoism nu a omorât pe nimeni. Ok, poate acum nu ai prieteni sinceri sau un iubit. So what? Încetează să îi mai cauți și încearcă să nu te mai privezi de lucrurile frumoase. Sigur ai tu câteva hobby-uri. Ocupă-te de ele și fi sigură că va apărea cineva care să îți împărtășească aceleași pasiuni!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult ca mi-ai spus asta ! asa o sa fac ...deseori incercam sa ma schimb pentru a fi pe placul altora dar acum am realizat ca nu are rost.

      Ștergere
  7. Cel mai mult contezi pentru familie , ei iti vor fi mereu alaturi iar tot ceea ce faci , faci pentru viitorul tau. Nu iti contrui faptele si gandurile dupa cum vor oamenii din jur sa faci ci construieste-ti totul dupa cum vrei tu sa fie. Indiferent de situatie , oamenii mereu au ceva de zis ; nu pune la suflet rautatile nimanui.Contezi foarte mult pentru multe persoane din jurul tau si nu uita ca mereu vei avea alaturi persoane care te iubesc.

    Iti doresc o seara minunata si ai grija de tine >:D<

    RăspundețiȘtergere
  8. Frumoase versuri.
    M-a pus pe ganduri postarea asta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma intreb asta zilnic.
    Noi cu totii,cei de aici te iubim..te iubim pentru ceea ce esti si pentru ca de fiecare data dai tot ce este mai bun din tine.
    Toate la timpul lor.Sunt sigura ca sunt persoane care te iubesc si iti vor simti lipsa,oriunde ai fii.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu sunt sigur daca e doar faptul ca sunt egoist sau daca asta e pur si simplu natura umana, dar pana la urma e al naibii de fain sa stii ca iti e simtita lipsa undeva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ..te simti bine, ai impresia ca esti important, sau chiar esti asa.

      Ștergere
  11. Ma intreb si eu aceleasi lucruri. Dar prefer sa imi raspund la intrebarile astea cu "nu", sa nu ma astept sa faca cineva lucrurile astea, pentru ca asa poti fi surprins placut.
    Totusi e simplu sa stii daca exista persoane care simt asta pentru tine, atat timp cat stii sa comunici cu cei din jur. De multe ori nu ne spunem nici jumatate din lucrurile pe care am vrea sa le stim unii despre altii.

    RăspundețiȘtergere