sâmbătă, 11 august 2012

Un model de urmat

 O sa povestesc putin despre Carmen Bruma. Poate unii o stiti de la televizor  pentru ca este jurnalist, a scris  niste carti si ca face mult sport, altii poate o stiti pentru ca are o relatie cu Mircea Badea sau altii poate nu o stiu deloc. Eu o stiu ca fiind o femeie foarte frumoasa, naturala si ambitioasa.

 In adolescenta, dupa ce a castigat titlul de Miss Boboc in liceu, a trebuit sa plece cu familia la Moscova. Fiind foarte afectata de lucrul asta si intrand intr-o usoara depresie a inceput sa manance foarte mult. Intr-un an cantarul ii arata ca are cu 35 de kilograme mai mult. La 17 ani avea mai mult de 80 de kilograme.
 Acum, la 33 de ani, are 56 kg. Nu e un exemplu de urmat pentru toate fetele care vor sa slabeasca ? Aici ea a dat un interviu, iar voi o puteti cunoaste mai bine.
 

6 comentarii:

  1. wow de la 80 la 56, si nici macar nu are piele lasata sau ceva. bine ea cred ca si face sport muuuult!
    vreau intr-o zi sa ma vad si pe mine intr-o forma asa de buna!

    -pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da ..face foarte mult sport. A scos si DVD cu exercitii

      Ștergere
  2. Cum naiba sa poti avea o relatie, ca femeie, cu misoginul de Mircea Badea? :)))) Credeam ca-i gay! =))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta ma intrebam si euuu !! :)) ea e o femeie super ca am vazut-o la o emisiune si el ...:))
      Dar poate el e asa de dragul ratingului.

      Ștergere
  3. Ea este un model și pentru mine ca băiat! Până în martie 2010 am avut 83 de kilograme. Mi-am zis că nu se mai poate așa și m-am pus pe treabă. Am improvizat o serie de exerciții fizice, am început să alerg, mi-am schimbat radical dieta, iar până în iulie 2010 ajunsesem la 63 de kilograme, greutate pe care o am și astăzi. Știu, unora o să li se pară prea mult 20 de kilograme în 5 luni. Dar nu e deloc periculos. Un slăbit sănătos implică să nu slăbești mai mult de 5 kilograme pe lună... deci, eu m-am încadrat perfect în peisaj. Ce pot să zic, mă simt mândru de reușita mea. Iar Carmen Brumă a fost cea care m-a inspirat!

    RăspundețiȘtergere