miercuri, 22 august 2012

Sondaj. Cuvintele dor

 Am facut un sondaj, este in dreapta paginii si rog pe toti cititorii mei sa raspunda sincer ca oricum nu o sa stiu cine a bifat acel raspuns. Am pus intrebarea din simpla curiozitate, doar atat. :)

 Trista poza, nu-i asa ?
 Eu m-am saturat de atatia oameni care spun cuvinte fara a gandi. Trebuie sa gandim si apoi sa vorbim ! cuvintele pot rani foarte tare pe cineva. :(

13 comentarii:

  1. zambeste, trebuie sa fii fericita.

    RăspundețiȘtergere
  2. De curând, am luat o decizie. Nu o să mai judec pe nimeni pentru nimic. Oricât de mult rău ar fi făcut cineva, cu siguranță a avut motivele sale, motive care dacă ar fi acționat asupra mea, probabil mă făceau să procedez în aceeași manieră. Așadar, prefer să tac. E mai sănătos să nu critic ceva ce nu pot înțelege. Nu știu dacă fac asta din alte motive, altele în afară de egoism. Aș dori să fiu tratat bine. Așadar, ar trebui să îi tratez pe alții așa cum aș vrea și eu să fiu tratat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa e.. vorbele ranesc muult.. unii nu-si inchipuie cat de muult..

    RăspundețiȘtergere
  4. Emoţionantă imaginea...

    RăspundețiȘtergere
  5. Da poza e cum e.. reflecta o posibila intamplare adevarata.. asta din categoria sa nu judeci coperta..
    Eu am bifat ca-mi iau hainele din Mall..am o prietena care m-a luat o data sa-mi zic ca ce pretentii am, ca-mi iau haine numai din mall? cum i-am explicat si ei atunci, si cum explic si acum, imi iau haine de acolo pt ca la mine in partea mea de oras nu e absolut niciun magazin de haine, separat de Mall. :| Ca altfel as cumpara si eu mai mult de la magazine mai ieftine, seconduri etc..

    RăspundețiȘtergere
  6. In mana unora cuvintele exprima o arma care are misiunea de a ne rani. Cel mai mult conteaza sa exprimam indiferenta fata de persoanele care ne ranesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. intr-adevar.. mi sa luat de oameni care vorbesc mult ,prost si fara sa stie .. macar de-ar asculta si apoi si-ar da cu parerea ar fi altfel..

    RăspundețiȘtergere
  8. chiar acum cateva zile o pusesem si eu pe fb . :o3 .

    RăspundețiȘtergere