marți, 14 august 2012

Calculatorul vs. jucariile/ Ziua 27

 Multi copii din ziua de azi au renuntat sa se mai joace cu vechile papusi si jucarii de plus, in favoarea calculatorului si a telefoanelor inteligente. Pot spune ca si eu ma numar printre ei dar nu am 10 ani, ci 14, chiar daca acum 10 ani fetele de varsta mea inca mai faceau haine la papusi. Eu nu am mai pus mana pe acestea de vreo 3 ani dar nu am stat niciodata in casa pentru a juca un joc pe calculator daca vremea era frumoasa si aveam cu cine sa ies afara.
 Acum, copii au uitat de jucarii, de iesirile in parc si de a se juca prin fata blocului pentru a sta in fata cutiei cu imagini. Mi se pare trist dar astea sunt vremurile...

  27. O problemă pe care ai avut-o.

 Prefer sa nu vorbesc despre lucruri de genul, sorry. :)

9 comentarii:

  1. Un adevar trist. Dar daca stam sa analizam problema si din alta perspectiva (analiza care nu merita facuta) este mai amuzant sa te joci un NFS pe calculator decat sa te joci cu 2 masinutze pe podea . (ma refer la copii).

    RăspundețiȘtergere
  2. Imaginea aia se potriveste absolut perfect cu postarea in sine:). Ei bine, mi se pare totusi ciudat ca la 14 ani sa te joci cu papusi deci nu vad in obiceiurile noastre(avem aceeasi varsta, hihi) vreo problema. Insa imi vine sa mor cand vad copii in clasa I care scot Iphon'ul din buzunar si intra pe facebook:|. Asta chiar e trist.

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte adevarat ,eu chiar pe la varsta ta am avut parte de telefon mai performant ca sa zic asa :D.nu sunt asa batrana la 19 ani. ;)) E foarte trist ca in ziua de astazi prefera tehnoligia in locul aerului liber. E foarte pacat ca generatia de acum e atat de oarba ,defapt se lasa orbitii de lumea virtuala.

    RăspundețiȘtergere
  4. Este trist..chiar foarte trist.Copilaria nu inseamna jocuri pe calculator..o sa vina o vreme cand ne va fi dor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si daca stai sa te gandesti, e mai folositor calculatorul. Asta doar daca... nu faci chestii Inutile pe el.

    RăspundețiȘtergere
  6. Este oribil.. copilaria ce-am avut-o noi,este totul pe langa ce copilarie au ei cu tehnologia.

    RăspundețiȘtergere
  7. copiii de 14ani a zilelor noastre nu sunt preocupati sa analizeze cum era copilaria in trecut si s-o compare cu cea de azi. ei traiesc in lumea lor fara sa-si faca ganduri. asemenea ganduri au doar oamenii trecuti de o anumita varsta, care privind inapoi la viata si copilaia lor, au senzatia ca perioada lor a fost mult mai frumoasa si mai interesanta ca cea a adolescentilor de azi.

    RăspundețiȘtergere